Popup masterclass

Het doel van deze popup masterclasses is professional te versterken met de beste wetenschappelijke kennis. De masterclasses hebben altijd betrekking op de factor mens in werk. Onderwerpen kunnen variëren van leiderschap en motivatie tot narcisme en persoonlijke effectiviteit (overzicht van onderwerpen).  De inzichten die u op doet in deze popup masterclasses helpt u effectiever keuzes te maken in uw dagelijkse praktijk.

Waarom popup?
Elke masterclass staat op zichzelf. Elke masterclass kan los gevolgd worden, zonder voorbereiding of huiswerk. Datum en locatie verschilt, afhankelijk van interesse en docent. Kent u meer dan acht mensen die interesse hebben, dan popt er een masterclass bij u up (uiteraard vrij van kosten voor u).

Waarom masterclass?
Alle docenten geven op academisch niveau les, zowel bij universiteiten als geaccrediteerde commerciële opleidingen. Tevens staan zij met beide benen in de praktijk. Dit stelt hen in staat om  actuele wetenschappelijke kennis naar de praktijk te brengen. De docent staat zo garant voor een dag met een inhoudelijk hoog niveau.

Hoe ziet de dag er uit?

  • De dag loopt van 10 tot 16:00 uur, met een korte lunchbreak
  • Het aantal deelnemers is tussen de 8 en 12 personen
  • Het is een informeel college: de docent legt uit, waarbij veel ruimte is voor vragen, reflectie en discussie.

Wat zijn de kosten?

  • De kosten zijn 185,- euro exclusief btw.
  • U kunt ook een vijf-rittenkaart kopen voor 800,- euro exclusief btw.

Wilt u op de hoogte worden gehouden, vul onderstaand formulier in:

 
 
 
 
 
 
 
LinkedInDelen